NEIVAL

INICI » Testimonis » Testimoni sobre AMBLIOPIA (ull gandul)
A+ R A-

Testimoni sobre AMBLIOPIA (ull gandul)

Posar-nos en mans de l’optometrista Coral Ruiz ha estat una benedicció per la nostra filla de 8 anys i, per tant, per tots nosaltres, els seus pares.

Vam arribar al seu centre Neival després d’un diagnòstic d’ambliopia (ull gandul), tres dioptries i una visió del 20 per cent en l’ull en qüestió.

Des del primer oftalmòleg a la nostra ciutat ens van proposar el pegat tradicional, un pegat molest, que irrita la pell i que començava a crear inseguretat a una nena extrovertida com la nostra filla. Un pegat, que des de la nostra ignorància, ens va semblar un sistema correcte per resoldre el tema de l’ull gandul.

Amb ganes d’anar amb les millors mans possibles, vam visitar un suposat especialista en visió infantil  de Barcelona que sense rumiar-s’ho ens va dir que el pegat l’havia de dur sempre, totes les hores del dia, si volíem resoldre el problema, ja que no havia millorat gaire. La nostra filla es va posar a plorar però nosaltres, obedientment, el vam creure a ulls clucs.

 

Al cap d’un parell de mesos, vam visitar la terapeuta visual Coral Ruiz que ens va insistir en explicar-nos que aquest era un mètode antiqüat i perjudical pels infants.

D’entrada, va treure el maleït pegat que treu la tercera dimensió i la visió perifèrica de l’ull bo, i ens va proposar una oclusió alternativa, un petit i subtil plàstic, a penes perceptible, que feia que el cervell treballés amb l’ull gandul. En aquest cas la causa de la baixa visió era una Fixació Excèntrica de l’ull gandul. Recuperar  la fixació central es podia fer amb Teràpia Visual i difícilment continuant amb oclusions.

Després de minuciosos exercicis que hem fet a casa diàriament, amb gran paciència per part de la nostra filla, els resultats han estat rapidíssims i espectaculars.

Amb un mes i mig, la nostra filla va recuperar quasi el 100 per cent de l’ull gandul i ha millorat molt totes les seves capacitats visuals i, per tant, de comprensió lectora.

 

La terapeuta Coral Ruiz disposa de moderns utensilis i d’un sistema científic inqüestionable que no té res a veure amb l’agressiu pegat tradicional.

Poseu-vos en mans de la Coral Ruiz, una optometrista preparadíssima i apassionada, que ens ha regalat la curació de la nostra filla!

 

FRANCESCA MASCLANS BADIA (mare de la Caterina Cuspinera)

Som Neival

http://www.neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/927396som_neival_1.jpglink
http://www.neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/955543som_neival_3.jpglink
http://www.neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/412505som_neival_4.jpglink
http://www.neival.cat/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/162531som_neival_5.jpglink