NEIVAL

Som Neival

Un equip al teu servei

“Som professionals del desenvolupament perceptiu i motor: visió, audició, llenguatge i escriptura. Desprès de treballar molts anys en cadascuna de les nostres àrees, hem constatat la importància d’integrar els nostres coneixements per conformar una millor intervenció terapéutica. Treballant conjuntament aconseguim millors resultats en menys temps”

info@neival.cat

INICI » QUI SOM?
A+ R A-

Mercè Reigosa Rabasó

Vaig néixer a Mataró l’any 1982. La meva vocació des de ben petita ha estat ajudar, ensenyar i aprendre dels més menuts.

Un cop acabada la Diplomatura de Logopèdia vaig estar treballant en escoles i centres de diverses especialitats: logopèdia infantil, trastorns de veu, etc. Durant aquest temps vaig estar exercint la logopèdia des d’una visió clàssica, enfocada només als símptomes, de manera que l’avanç era més ineficaç i lent.

Em vaig replantejar aquests model de treball i vaig començar a formar-me en noves tècniques que incorporaven un plantejament més global i neurofuncional en la intervenció logopèdica.

Del 2012 al 2013 vaig formar-me en Audiopsicofonologia, tècnica del Dr. Alfred Tomatis amb el professor Carles Alòs i l’Institut Mozart Brain Lab de Bèlgica. Posteriorment al 2013 em vaig formar en Logopèdia Integrativa amb la psicopedagoga i logopeda Teresa Feliu i posteriorment en el Mètode Padovan de Reorganització Neurofuncional al centre INPA de Madrid. Paral·lelament també em vaig formar amb la teràpia d’integració de Reflexes Primitius amb l’optometrista Joaqui Rocha.

L’any 2013 vaig incorporar-me al projecte interdisciplinari del centre Neival.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Mónica Gallerani

Reeducadora i consultora didàctica per a l'aprenentatge de l'escriptura

Vaig néixer a Itàlia al 1970, però des del 1995 visc a Arenys de Mar amb el meu marit i els meus dos preciosos fills. Sóc  diplomada en Grafoanàlisi i Peritatge Caligràfic Judicial i Documentoscòpia, el que em permet participar com a experta en procediments judicials. No obstant això, la meva passió pel món de la infància i adolescència m'ha dirigit a ampliar els meus coneixements sobre l'escriptura manuscrita per ajudar a tots aquells nens i joves que presenten dificultat per escriure a mà. Actualment, com Reeducadora i Consultora Didàctica per a l'Aprenentatge de l'Escriptura, intento donar a conèixer aquesta dificultat a professionals de diverses especialitats, educadors, pares i mares. Però, especialment, acompanyo cada dia als nens i adolescents en el seu camí cap a la superació de les seves dificultats grafomotores i a la recuperació del plaer a escriure.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Coral Ruiz Viedma

Diplomada en Òptica i Optometria

Vaig néixer a Granollers el 1972, des de jove he treballat diferents disciplines relacionades amb la infància. Mentre cursava estudis a la universitat vaig tenir la sort de beneficiar-me d'un programa de teràpia visual gràcies al qual em vaig recuperar d'una Insuficiència de Convergència i una miopia que mai ha tornat. Des de llavors he col·laborat amb diversos oftalmòlegs en ​​la pràctica clínica, compaginant una formació continuada amb seguiment de casos de teràpia visual en la meva consulta privada. Ser optometrista comportamental implica una especialització on s'avalua el sistema visual tant en els aspectes funcionals com en el seu desenvolupament global. El nostre objectiu no només és que el pacient vegi nítid, sinó que aprengui a discriminar, processar, comprendre i relacionar millor la informació visual que percep, obtenint un màxim rendiment amb el menor desgast possible perquè l'aprenentatge sigui més eficaç.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Currículum complert

Carles Alós Alcalde

Psicòleg i audioprotesista. Màster en PNL i terapeuta EMDR

Em vaig llicenciar en psicologia l'any 1987, i poc després vaig tenir la sort de conèixer al Dr Alfred Tomatis, curiosament a través de la meva filla, ja que la seva tècnica s'aplicava - i es continua aplicant- a la guarderia a la qual acudia.

Em vaig sentir fascinat per la saviesa d'aquest metge francès, i des de llavors treballo amb el so, l'oïda i les profundes relacions que manté el nostre sistema neurològic amb l'auditiu.

Sempre he exercit en la pràctica privada, compaginant la psicologia escolar amb la psicologia clínica. La meva formació en Audiopròtesi, Programació Neurolingüísica i en EMDR complementen la meva visió holística de la persona. Crec que l'oïda és una porta d'entrada a tot el sistema neurològic, igual que la visió i el moviment. Si combinem les tres, tenim una eina molt eficaç per resoldre trastorns de l'aprenentatge o del comportament.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la