NEIVAL

A+ R A-

CURRICULUM Coral Ruiz Viedma

 

FORMACIÓ

1996 DIPLOMATURA EN ÓPTICA I OPTOMETRIA PER LA UPC. "Escuela de Óptica i Optometria de Terrassa".
1996 Seminario “INTRODUCCIÓN A LA TERAPIA VISUAL”Centro Boston de Optometría. Barcelona.
2002 CAMPIMETRIA COMPUTERIZADA. NUEVAS TÉCNICAS.Carl Zeiss Academy. EUOOT Terrassa.
2005 “ESTRABISMO BÀSICO”. 7 h de durada, impartit per la Dra. A. Galán Terraza i el Dr. J. Visa Nasarre a l’Institut de Formació Alcon. El Masnou.
2005 Curs “BAJA VISIÓN” 3,5 h de durada, impartit pel sr. J. A. Sebastian Carmona a l’Institut de Formació Alcon. El Masnou.
2009 Curs en “ TERÀPIA SACRO CRANIAL”, 50 h de durada, impartit pel sr. Juli Salvat a l’Institut Superior de Medicinas Tradicionales de Barcelona.
2009 Curs “LA FUNCIO VISUAL I ELS TRASTORNS DEL DESENVOLUPAMENT QUE INCIDEIXEN EN L’APRENENTATGE” 8hde durada impartit per la Dra. Pilar Chivelet Villarruel a l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual. EUOOT.
2009 “CURSO DE ESPECIALITZACIÓN OPTOMÉTRICA”: TERAPIA VISUAL, PROBLEMAS DE APRENDIZAJE Y LECTURA; PERCEPCIÓN VISUAL; ESTRABISMOS y AMBLIOPIES. 120 h de durada.Impartit per la Dra. Maria Jesús Izquierdo Manrique.Centro CEO de Especialización Optométrica. Pamplona.
2010 Curso “DISFUNCIONES BINOCULARES EN ADULTOS, ESTRABISMOS INCOMITANTES, DIPLOPIAS Y DESVIACIONS VERTICALS “ 32 h de durada.Impartit per la Dra. Maria Jesús Izquierdo Manrique.Centro CEO de Especialización Optométrica. Pamplona.
2010 II Congreso de Optometria Comportamental y del Desarrollo organizado por SIODEC. Mallorca
2010 Curso “ABORDAJE DE LOS PROBLEMAS DE LECTURA DESDE LA OPTOMETRÍA COMPORTAMENTAL” 16 h de durada amb el dr. HARRY WACHS
2011 Curs “Reflejos Primitivos” , 12 h de durada, impartit per Joaquina Rocha al centre Visual Andalus d’Andújar.
2011 Curs “NEURODESENVOLUPAMENT INFANTIL. Aplicacions pràctiques en la clínica optomètrica” 16 h de durada. Amb la dra Maria J. López Juez, doctora en Neurociències.
2012 III Congreso Internacional SIODEC. Sevilla
2012 Curs “Eines per millorar els exercicis de teràpia visual” 8h de durada, impartit per Elena Vidal Llop a la Facultat d’Optica i Optometria (FOOT) de Terrassa.
2012 Jornada interdisciplinària ACOTV “Millorar les dificultats d’aprenentatge en el segle XXI” 7 h de durada al Centre de Cultura Contemporania de Barcelona . participació en els tallers de “Posturologia” amb Xavi Verdagueri “ taller pedagògic, Apendre a través del joc” amb Maite Martinez
2013 Curs de l’ACOTV “COM APRÈN EL CERVELL? Importància per al desenvolupament de la ruta visual”. 12 h de durada. Amb la dra Maria J. López Juez, doctora en Neurociències.
2013 Seminari “AMBLIOPÍAS Y ESTRABISMOS. Nuevos conceptos y tratamientos” 24 h de duración impartido por la Dra. SUSAN COTTER, Profesora del Southern California College of Optometry (United States of America)
2013 “BASIC COURSE IN SYNTONIC PHOTOTHERAPY” 12 h de durada, impartit pel Dr. RAYMOND GOTTLIEB i el Dr. LARRY WALLACE profesores del College of Syntonic Optometry, (United States of America)
2013 Curso “VISIÓN Y COGNICIÓN. LA IMPORTANCIA DE LA NUTRICIÓN”, 12 h de durada, impartit per la Dra. Mercedes Aguirre.
2013 Curso de Alta Especialización en “DIAGNOSTICO Y TRATAMIENTO DE LOS PROBLEMES VISUALES” 280h de durada, impartit pel DR. ROBERT SANET professor de la Ocean Pacific Universisty (United States of America) a l’Escola Universitaria d’Optica i Optometria de Terrassa. Barcelona . courses entitled:
BEHAVIORAL VISION CONCEPTS, EVALUATION AND TRAINING OF BINOCULAR VISION, EVALUATION AND TRAINING OF VISUAL PERCEPTION, EVALUATION AND VISION TRAINING OF STRABISMUS AND AMBLYOPIA, MANAGEMENT OF VISUAL PROBLEMS SECONDARY TO BRAIN INJURY”
2013 Curs ”OPTOMETRIA PEDIÀTRICA”. 40 h de durada, impartit pel Dr. Robert Sanet a l’Escola Universitaria d’Optica i Optometria de Terrassa. Barcelona . “Course entitled:
PIAGET’S THEORY IN ACTION, OPTOMETRIC EVALUATION OF INFANTS, DEVELOPMENTAL EVALUATION OF THE PRE-SCHOLL CHILD, EVALUATION AND TREATMENT OF RETAINED PRIMITIVE REFLEXES”
2014 Curs ” PEDAGOGIA, LOGOPEDIA INTEGRATIVA” de 75 h de durada, impartit per Teresa Feliu Bas. Barcelona.
2014 Curs “PRINCIPIOS BÁSICOS EN NEURODESARROLLO” i “ DESARROLLO EMOCIONAL” 12 h de durada. Amb la dra Maria J. López Juez, doctora en Neurociències organizado por ACOTV
2015 Organitzadora del Curs de “Reflejos Primitivos”, 12 h de durada, impartit per Joaquina Rocha al centre Visual NEIVAL de Granollers.
2015 “CURSO BÁSICO DE SYNTONICS” 12 h de durada, impartit per STEFAN COLLIER (professor de European Academy of Syntonic Optometry)
2015 “CURSO AVANZADO DE SYNTONICS” 12 h de durada, impartit per Stefan Collier. (professor de European Academy of Syntonic Optometry)

 

EXPERIÉNCIA PROFESIONAL

OPTIC- OPTOMETRISTA responsable servei de Teràpia Visual en Òptica RM visión, Granollers, 1996-1998. OPTOMETRISTA CLÍNICA del Servei d’Oftalmologia de la Mútua Ntra. Sra. Del Carmen, Granollers, des del 2000 fins al 2007.

OPTOMETRISTA CLÍNICA a clínica Corachán, Barcelona, anys 2009 i 2010. OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL, responsable de l’àrea de Teràpia Visual al centre de psicopedagogia i logopèdia MOT, Barcelona, des de 2008 fins al 2011.

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL Consulta de teràpia visual al Centre Oftalmovallès, Granollers, any 2010-2011.

OPTOMETRISTA COMPORTAMENTAL del servei de Teràpia Visual a l'Escola SEK Catalunya , La Garriga, des de 2009 fins a 2013 OPTOMETRISTA CLÍNICA i PEDIÀTRICA del Servei d’Oftalmologia al Centre de Medicina Avançada del Vallès, CEMAV, de Granollers, des del 2011 fins al 2015.

DIRECTORA DEL CENTRE DE TERÀPIA VISUAL I NEUROCOGNITIVA. Cofundadora de NEIVAL (centre en Neurointegració en Visió, Audició i Llenguatge) a Granollers des de l’any 2011 fins l’actualitat.

 

ALTRES

Membre de l’ ACOTV (Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual

Membre de SIODEC ("Sociedad Internacional de Optometría del Desarrollo y del Comportamiento").

Membre del College of Syntonic Optometry.

Membre d’EASO ( European Academy of Syntonic Optometry).